Start van de dag

Vanaf 8.00 uur staat, iedere dag, de deur voor iedereen open.
Kinderen kunnen dan direct naar binnen lopen, voor ontmoeting met de leerkracht of groepsgenoten, kunnen alvast aan het werk gaan wanneer ze dit fijn vinden, of een boek pakken……..
Ook ouders, grootouders, de oppas, willen we van harte uitnodigen om even binnen te lopen voor een gesprekje, ontmoeting met de leerkracht, werk te bekijken van leerlingen.
Om 8.10 uur gaat de bel als teken dat de kinderen, die dan nog op het plein zijn, dan naar binnen gaan. Ouders die dan nog binnen zijn kunnen dan naar buiten gaan zodat in iedere groep om 8.15 uur gestart kan worden met het lesprogramma.
Dit betekent dat er voor schooltijd geen pleinwacht aanwezig is omdat de leerkrachten voor ontmoeting aanwezig zijn in de groepen.

Groep 1 t/m 4
maandag, dinsdag en donderdag 8.15- 14.15 uur