Sinne Kinderopvang

Speelleergroep Het Klein Orkest

In de leeftijd van 2 tot 4 jaar maken kinderen een enorme ontwikkeling door. Ze zijn op zoek naar nieuwe ervaringen, uitdagingen en leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Om peuters optimaal in hun ontwikkeling te stimuleren, ze kennis te laten maken met uitdagende (ontwikkelings)materialen en activiteiten èn om de naderende stap naar de basisschool te vergemakkelijken biedt Sinne een voorschoolse peutergroep voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar in de Albertine Agnesschool. De deskundige medewerkers stimuleren kinderen spelenderwijs drie ochtenden per week om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. Dat doen we aan de hand van het methodisch peuterprogramma Uk en Puk.

Buitenschoolse opvang De Big Band

Buitenschoolse opvang (BSO) is de verzamelnaam van voor- en naschoolse opvang.  Sinne biedt BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Kinderen kunnen uit school tot 18.30 uur naar de BSO. Oudere kinderen mogen zelfstandig naar huis gaan - natuurlijk spreken wij dit met u en uw kind af, de kleintjes worden door hun ouders afgehaald.
Zodra de school de deuren sluit, start de BSO. De pedagogisch medewerkers halen de jongste kinderen uit de klas en de oudste kinderen komen zelfstandig naar onze ruimte in de school. Op de BSO bieden wij een activiteitenprogramma, waarbij ontspanning en ontmoeting voorop staan. Kinderen kunnen echter ook vrij spelen, onze BSO is ingericht met allerlei spelmateriaal.

Informatie en opgave

Wij verwijzen u graag naar onze website, www.sinnekinderopvang.nl  voor meer informatie, tarieven of opgave. Maar u kunt natuurlijk ook altijd tijdens de openingsuren bij ons binnenlopen. U bent van harte welkom! Bellen is ook mogelijk: 058 - 257 60 70.